Bucharest GreenSounds Festival

Bucharest GreenSounds Festival

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Acreditari

Acreditări foto/video

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2016

 

În perioada 15 – 19 august 2016 se primesc cererile de acreditare pentru BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, eveniment care va avea loc între 26 – 28 august în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle) din București. Cererile de acreditare foto/video se vor trimite exclusiv online, prin completarea unui formular electronic.

 

Pentru fiecare agenție de presă/publicație/post radio și TV/website se pot trimite cereri de acreditare pentru maxim o persoană, fotograf/cameraman. Obținerea unei acreditări foto/video asigură accesul în photo pit pe durata indicată de managementul fiecărui artist. Fotografii/cameramanii care nu doresc acces în photo pit-ul artiștilor nu necesită acreditare specială, aceștia putând avea acces în cadrul evenimentelor cu echipamentul foto/video.

 

Vor fi luate în considerare doar cererile trimise în perioada mai sus menționată. Decizia finală legată de acreditări va fi luată alături de management, aceasta urmând a fi comunicată ulterior pe adresa de e-mail a persoanei de contact.

 

Numărul de acreditări este limitat, în sprijinul deciziei finale fiind necesară detalierea în formularul online, în limba engleză, a scopului pentru care este solicitată acreditarea, o scurtă prezentare a publicației/postului, precum și menționarea link-urilor către orice materiale, știri, articole etc. publicate despre evenimentul în cauză.

PARTNERS & SPONSORS