Bucharest GreenSounds Festival

Bucharest GreenSounds Festival

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Despre

GREENSOUNDS-FESTIVAL_logo

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival internațional de muzică eclectică, cu intrare liberă, organizat anual de Primăria Capitalei, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, care oferă de fiecare dată o experiență completă, de neuitat.

Programul festivalului include concerte desfășurate alternativ pe cele două scene din Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle) cu artiști și trupe de top din țară și din străinătate, activități interactive, un spațiu dedicat gastronomiei internaționale și un bazar urban.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL se adresează tinerilor nonconformișt, dar și familiilor care pot lua contact cu o altfel de modalitate de petrecere a timpului liber. Evenimentul este despre oameni frumoși, muzică bună, experiențe inedite, distracție, relaxare, delicii și arome.

Prin BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL prezentăm publicului un nou concept de eveniment care reflectă personalitatea Bucureștiului și care reprezintă o adevarată sărbătoare pentru bucureșteni și nu numai. Festivalul celebrează capitala prin dans, muzică și diversitate culturală, în deplin acord cu identitatea urbană a acesteia și, nu în ultimul rând, îl include pe lista orașelor de renume din Europa care încurajează turismul de festival.

An de an, Bucureștiul sună mai bine cu GreenSounds!

GreenSounds vibes and aftermovies:

2017: https://youtu.be/p-4xMimdj80

2016: https://youtu.be/MNH2p14w0Io

2015: https://bit.ly/2xHBVs2

ORGANISERS

SPONSORS