Bucharest GreenSounds Festival

Bucharest GreenSounds Festival

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Despre

GREENSOUNDS-FESTIVAL_logo

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un nou festival internațional ce promite trei zile efervescente de muzică și distracție în București. Trupe și artiști de top din România și din străinătate iau cu asalt scena de la GreenSounds, la sfârșit de august, oferindu-vă o experiență de neuitat.

Pe lângă tinerii nonconformiști pe care îi vizăm, BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL se adresează și familiilor care pot lua contact cu o altfel de modalitate de petrecere a timpului liber. Evenimentul este despre oameni frumoși, experiențe inedite, distracție și relaxare, delicii, arome și branduri 100% românești.

Prin BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL prezentăm publicului un nou concept de eveniment care reflectă personalitatea Bucureștiului și care reprezintă o adevarată sărbătoare pentru bucureșteni și nu numai. Festivalul celebrează capitala prin dans, muzică și diversitate culturală, în deplin acord cu identitatea urbană a acesteia și, nu în ultimul rând, îl include pe lista orașelor de renume din Europa care încurajează turismul de festival.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție și este produs de NOA Event.

 

PARTNERS & SPONSORS